About me

Poza 8

Istoric, pescar, cititor şi mereu orientat spre inovaţie. Acestea sunt câteva dintre cuvintele care mă caracterizează. Născut în toamna anului 1985, pescar de la vârsta de 8-9 ani. Totul a început de la pescuitul la plută, apoi am căzut în capcana pescuitului „la fund”. Odată ce anii au trecut, am revenit treptat la pescuitul la plută şi puţin spinning. În ultimii ani (aproximativ 15) m-am orientat în principal asupra pescuitului la plută.

Direcţia normală este cea de a avansa, de a progresa, astfel că din anul 2010 şi până la finele lui 2014 am colaborat îndeaproape cu firma Energofish pentru care am realizat peste 60 de articole promoţionale, despre pescuit, accesorii, noutăţi. Probabil că unii dintre dumneavoastră mă cunoaşteţi dacă aţi frecventat pagina destinată acestor articole.

Pe durata celor 4 ani de colaborare am progresat foarte mult în direcţia staţionarului, pe de o part, dar şi în cea a feederului pe de alta.

Din nefericire, anul 2014 pentru mine a fost unul dezastruos din punctul de vedere al pescuitului. Partidele au fost rare, timpul disponibil pentru pescuit puţin, însă odată cu schimbarea anului şi a direcţiei profesionale, mai multe partide de pescuit sun obligatorii.

La sfârşitul anului 2014 am părăsit Energofishul atât ca şi pescar cât şi ca angajat. Momentan lucrez pentru o companie multinaţională ceea ce mă încântă. Sentimentul de stabilitate şi respect m-a inspirat să fac pasul spre un blog. Am optat pentru varianta pescuitului individual, de plăcere, mai puţin sau chiar deloc de competiţie.

Acestea sunt câteva cuvinte despre mine, mai multe veţi afla despre mine ca şi pescar din articolele postate cu drag pe acest blog pentru pescari.

2 thoughts on “About me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.