Posted in Noutăţi

Maver UFO Feeder

Ştiţi ce m-a impresiona prima dată la Method Feederele Maver UFO, noutatea anului 2017? Absolut nimic.

Eram obişnuit să compar mereu produsele între ele, iar ca şi punct de reper erau mereu aceleaşi branduri precum Preston, Guru, etc. Designul produselor şi marketingul au fost mereu în aşa fel gândite încât să vândă prin vizual. Recunosc şi eu că de multe ori am achiziţionat produse „orbeşte”, bazându-mă doar pe textele de prezentare, pe imaginea de marketing şi pe design. Nu întotdeauna, dar de prea multe ori am fost total dezamăgit de un produs mediocru, ambalat frumos şi vândut ireproşabil.

În urmă cu câteva luni am avut ocazia de a vedea aceste method feedere de la Maver pe rafturile depozitului. Nu m-au impresionat. Eram obişnuit cu method feederele clasice şi îmi spuneam că un method feeder gol, fără niciun fel de nervură avea să îmi dea bătăi de cap atunci când vine vorba de încărcare şi stabilitatea nadei în spaţiul destinat acesteia. Recunosc sincer că până acum eram obişnuit doar cu method feedere iaftine pe care după achiziţionare trebuia să le modific, să le lipesc şi să le ajustez pentru a nu se dezmembra.

Mai apoi am observat că feederele fără niciun fel de nervuri sunt tot mai în centrul campaniilor de marketing, motiv pentru care am decis să încerc şi eu acest tip de method feeder. Cum deja văzusem „live” pe rafturi aceste UFO method Feeder am decis să le încerc. În definitiv nu aveam nimic de pierdut. Poate am avut mai multe de pierdut folosind brandurile ieftine şi dubios calitative.

Odată ce le-am primit am şi plănuit o partidă de test. În articolul trecut vă spuneam că am testat aceste method feedere alături de nada Van den Eynde Super Method Mix. Partida a avut loc pe Lacul Bărăi din apropierea oraşului Cluj-Napoca.

 

 

 

Aşa cum este şi normal, pentru pescuitul cu Method feeder este nevoie să folosiţi o nadă puţin mai colantă pentru a vă asigura că aceasta stă bine pe momitor şi ajunge pe substrat integral pentru a crea o micro-zonă de nădire.

Maver UFO Feeder este disponibil în două modele: Culisant şi elasticat.

 

 

 

Matrita pentru Maver UFO Feeder nu este una clasică ci seamănă cu o lingură folosită pentru mâncare.

 

 

Încărcarea acestui momitor este foarte uşoară. Se aşează nadă atât în method feeder cât şi în matriţă. Se aşează fie la mijloc momeala fie pe fundul matriţei, astfel încât odată momitorul ajuns în apă, momeala să fie la suprafaţa nadei.

Plumbul este prevăzut cu patru urechiuşe care se pliază peste plasticul momitorului. În acest fel puteţi fi 100% siguri că nu există riscul de a se desprinde, aşa cum de foarte multe ori am păţit cu method feedere de calitate slabă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Datorită matriţei din silicon moale, nada nu se va lipi de aceasta. În cazul în care veţi apăsa prea tare matriţa peste method feeder, acesta din urmă nu se va rupe sub presiune. În plus, odată ce aţi încărcat momitorul mai puteţi umple o matriţă cu nadă pentru a adăuga-o peste.

Maver UFO Feeder este disponibil într-o gamă largă de gramaje şi dimensiuni. Pentru mai multe detalii descarcati catalogul Maver UK aici.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.