Posted in Diverse

La final de an

Articolul acesta, aşa cum v-aţi aştepta, nu este despre pescuit ci despre cifre şi alte calcule, caracteristice finalului de an.
Poate că nu toţi ştiţi asta, dar odată cu finalul anului 2015 a venit vremea să tragem linie şi să facem câteva calcule. Deşi urăsc cifrele, dar totuşi lucrez în fiecare zi cu ele, din dorinţa de transparenţă şi informare am decis ca acum, în ultimele clipe ale anului să dezvăluim parcursul nostru pe durata unui an calendaristic.

Aşadar fără a lungi discuţia şi cu menţiunea că vom folosi cifrele furnizate de wordpress.com şi că acestea au fost rotunjite în minus, vă anunţ cu entuziasm că blogul nostru a fost vizualizat de 14000 de ori începând cu luna Aprilie şi până azi.
Numărul de vizitatori unici a fost de aproximativ 9000 ceea ce înseamnă o medie de 1000 de noi vizitatori pe lună.
Cea mai „aglomerată” zi a anului a fost 1 August cu un total de 768 de vizualizări, iar cel mai citit articol a fost „Trei zile pe Someş – ziua a II-a”.
În anul 2015 a avut un total de 16 articole, 12 dintre acestea fiind publicate într-o zi de sâmbătă.
Mediul cel mai propice pentru propagarea articolelor noastre a fost Facebook.com, urmat de pescuitstationar.ro şi pescarclujean.ro.
Cea mai interesantă statistică este cea legată de ţările din care a fost vizitat blogul nostru. Numărul lor este de 37 iar pe primul loc se află România, urmată de Germania şi Marea Britanie. Însă am fost accesaţi şi din locaţii precum Noa Zeelandă, Qatar, Etiopia, Kuweit, Irak şi Algeria.
Toate aceste cifre au fost posibile datorită vouă, pescarilor sau nu care aţi accesat blogul şi aţi citit articolele.
Fiind primul an de viaţă nu aş putea să emit niciun fel de judecăţi sau comparaţii, dar personal sunt foarte mulţumit că un blog independent, care s-a născut şi a parcurs un an fără niciun fel de suport financiar, fără niciun fel de sponsorizare. Articolele au fost realizate din suflet, de pescari pentru pescarii amatori şi profesionişti, folosind cele mai accesibile nade, momeli, astfel încât fiecare pescar să şi le poată permite.

Odată cu finalul acestui an vă lansez vouă, celor care ne-aţi fost alături, o invitaţie călduroasă de a vă exprima dorinţele cu privire la ceea ce aţi dori să citiţi pe blogul nostru, începând cu anul 2016. Va rog insistent să lăsaţi un comentariu la acest articol, astfel vom putea aduna dorinţele dumneavoastră pentru a fi satisfăcute, în măsura posibilităţilor.
De asemenea aş dori să mai lansez o invitaţie tuturor producătorilor de articole de pescuit, magazinelor sau persoanelor fizice care produc nade şi/sau accesorii de pescuit. Dacă doriţi ca un produs sau mai multe să fie testate, comentate şi descrise pe blogul nostru, nu ezitaţi să ne cereţi acest lucru. Cea mai sigură metodă este să ne trimiteţi un email la adresa pescardestationar@gmail.com iar discuţiile vor merge mai departe în particular.
În încheiere nu uitaţi să ne vizitaţi pagina de facebook cu un simplu click aici. Un like ne ajută să creştem.
La final de an aş dori să vă urez un călduros La Mulţi Ani!!! Un an 2016 mai bun, mai frumos şi mai plin de bucurii şi dorinţe împlinite.

La Mulţi Ani !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.